Espen feirer fast ansettelse med gladnyhet til alle bileiere i Sirdal


Prøvekjøre ny bil eller levere bilen på verksted uten stress? Espen Navrestad bor på Tonstad og kjører bilen tur-retur. 

I en travel hverdag er det gull å slippe å tenke på hvordan du skal få levert bilen på verksted eller få tid til å kjøpe ny bil. 

Espen Navrestad fra Tonstad i Sirdal kommune, som ble fast ansatt i Bay Auto AS Lyngdal fra 18. juli i år (HURRA!), har det siste halvåret hjulpet bileiere i Sirdal kommune. 

– Vi har solgt mange biler opp til Sirdal, og det har kommet inn en hel del på verksted, både blant dem som allerede har kjøpt bil, og dem som bare trenger å fikse noe på bilen eller utføre EU-kontroll. De synes det er sabla greit at jeg kan ta med bilen opp og ned før og etter jobb, så slipper de å ta fri, sier Espen.

Se video fra da Espen startet hos Bay Auto AS Lyngdal

Feirer fast jobb og roser NAV

En yrkesskade i hånda sendte Espen inn i NAV-systemet. I starten av 2019 fikk den tidligere yrkessjåføren prøve seg hos Bay Auto AS Lyngdal, og nå har han fått fast jobb på salg og delelager.

– Samarbeidet med NAV har vært utrolig bra. NAV-veilederen min på Tonstad, Gro Margrethe Nilsen, har vært fantastisk overfor meg og Stian (Godderstad, daglig leder) med å tilrettelegge og sende link til alle skjemaer vi trenger å fylle ut, sier han.

Mekaniker fikser bobil og personbil
Fagkompetanse på alt opptil 7,5 tonn. Uansett om du er på jakt etter ny bil, bruktbil, reparasjon eller service; gutta hos Bay Auto AS Lyngdal hjelper deg. Bay Auto AS Lyngdal er forhandler av Ford, og verkstedet fikser alle bilmerker, og både kaffe og service serveres med blaude konsonanter.

Ta uforpliktende kontakt med Espen

Bay Auto AS Lyngdal har hovedtyngden av kunder i Listerregionen (selv om vi opplevde et herlig unntak forleden: En nordlending kjørte 22 timer for å bytte ut sin snertne Ford Mustang med en Audi A7 Quattro hos Bay Auto AS Lyngdal).

(Saken fortsetter under Facebook-posten)

Mange sirdøler har allerede benyttet seg av tilbudet med å få bilen levert henholdsvis på jobb og hjemme i garasjen, sånn som Andreas og Anne Lise i Facebook-posten over. Kanskje blir du den neste? 

Velkommen skal du være. 

Spørsmål om bruktbil, nybil eller verkstedtjenester? Gå til skjema for å ta kontakt med Espen Navrestad – 100 % uforpliktende, selvsagt


Likte du denne saken? Del den gjerne med dine venner!