5 snasne kjøretøy fra bruktbil-stallen til Stian


Selger nye og brukte biler. Stian Godderstad er daglig leder i Bay Auto AS Lyngdal, som ligger rett ved bowlinga på Kvavik. (Foto: Erlend Haddeland, Media Sør)

5 snasne kjøretøy fra bruktbil-stallen til Stian

Bil nummer 3 får deg neppe til å sikle. Heldigvis finner du garantert en ordentlig godbit eller to i lista til Stian Godderstad.

Å gi en generell anbefaling om hvilken bruktbil du bør kjøpe, er som å diskutere bompenger og innvandring i familieselskap: Det blir sjelden full klaff og god stemning.

Heldigvis finnes det biler, også bruktbiler, til alle typer mennesker.

Før du går rett til oversikten over alle bruktbiler til salgs hos Bay Auto AS Lyngdal, har Stian Godderstad snekret sammen en liste. Rett og slett for å gi deg noen drypp om hvilke muligheter som finnes.

Her kommer 5 bruktbiler du bør sjekke ut:


1. Arbeidshesten

Maskin. Ford Ranger Double Cab Wildtrak 3,2 TDCi 200hk aut LED, varmer 2018, 9 750 km, kr 479 000,–

Ford Ranger er en arbeidshest av en pickup som lekende lett trekker 3500 kilo. Den er stor, sterk og kommer frem overalt.

Test den gjerne ut i det våte element. Denne gromgutten kan nemlig vade i 80 cm vann.

Perfekt for deg som trenger bil i ulendt terreng.

Finn-annonsen til Ford Ranger

2. Designperle fra Ford

Smukk. Ford Focus 1,5 TDCi Ecoblue 120hk Titanium aut 2019, 14 680 km, kr 348 900,–

Hvis Ford Focus hadde spasert forbi deg på Kvavikstranda en het sommerdag, hadde du snudd deg etter henne 10 av 10 ganger.

Det er ikke uten grunn at denne skjønnheten ble kåret til årets bil i Danmark. Som en bonus for folk som får utslett av å lukeparkere: Helautomatisk parkeringsassistent. Det betyr ganske enkelt at du trykker på en knapp og så gjør bilen hele jobben for deg.

Finn-annonsen til Ford Focus

3. Rød rakker

Ikke den råeste i utvalget. Toyota Aygo 1,0 + 5-d nye sommerdekk, 93 062 km, kr 39 000,–

Greit, dette er kanskje den minst gromme bilen i utvalget vårt, men Bay Auto AS Lyngdal gjør ikke forskjell på folk, heller ikke på bilmerker.

Selv om denne Toyota Aygo-en lever opp til bilmerkets noe ufortjente rykte: «ingen sorger, ingen gleder», er dette en prima bil for deg som ikke har lyst å bruke mye penger på bil.

Toyota Aygo er lett som en plett å parkere, og neste EU-kontroll er ikke før i november 2020. Den kommer med null utstyr, men en lite ess i ermet er at vi har lagt på nye sommerdekk på den.

39 000,– for en 2010-modell er ikke ueffent.

Finn-annonsen til Ford Aygo

4. Kuga, baby!

Sportslig SUV. Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD ST-Line, 51 000 km, kr 438 000,-

Se på denne, da!

Ford Kuga er en sportslig SUV med firehjulstrekk og automatgir. Og den er like digg å kjøre som utseende skulle tilsi. Dette er en ST-line, som betyr at Ford har latt bildesignerne sine leke seg for å få frem et sportslig uttrykk.

Ford Kuga er en sportslig SUV med firehjulstrekk og automatgir. Og den er like digg å kjøre som utseende skulle tilsi. Dette er en ST-line, som betyr at Ford har latt bildesignerne sine leke seg for å få frem et sportslig uttrykk.

Det elektrisk innfellbare hengerfestet er selve glasuren på kaka.

Finn-annonsen til Ford Kuga

5. Familiebilen med stor F

Familiebilen. Ford S-MAX 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut x-pakke semsk/webasto 2018, 24 700 km, kr 579 000,-

Har du tre barn, er du nødt å vurdere Ford S-Max.

Mens vi kaller den plassmesteren, forkynner Ford nasjonalt at dette er selve familiefavoritten.

Norges beste 7-seter har også firehjulstrekk. Det er det ikke mange biler i den prisklassen som kan hamle opp med. Og gjemt under det familievennlige utseendet finner du en 180-hesters motor. Småpent.

Et must å sjekke opp i om du er på jakt etter familiebilen for mange år fremover.

Finn-annonsen til Ford S-Max

Se også: Oversikt over alle bruktbiler til salgs hos Bay Auto AS LyngdalLikte du denne saken? Del den gjerne med dine venner!